برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

مطالعات اسپكتروسكوپي برهمكنش ليزوزيم و نانوذره اكسيد روي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه پیام نور، ایران
 
چکیده: 

جذب پروتئين در سطح غيرآلي، منجر به تغييرات ساختاري و عملكردي مي گردد كه وابسته به طبيعت پروتئين جذب شده و خصوصيات فيزيكوشيميايي سطح غيرآلي دارد. ليزوزيم سفيده تخم مرغ (E.C 3.2.1.17) با وزن مولكولي 14.6 كيلودالتون، پروتئين كروي كوچكي متشكل از 129 اسيد آمينه با چهار پيوند دي سولفيد است. هدف از اين تحقيق مطالعه اثر نانوذره اكسيد روي بر پايداري و ساختار آنزيم ليزوزيم سفيده تخم مرغ از طريق تكنيك هاي پايداري حرارتي، اسپكتروسكوپي فلورسانس و سينتيك آنزيمي در حضور و غياب نانوذره اكسيد روي در بافر 7 pH بود. نتايج به دست آمده نشان مي دهد كه با افزايش غلظت نانوذره اكسيد روي فعاليت آنزيمي و پايداري حرارتي ليزوزيم كاهش يافت. مطالعات اسپكتروسكوپي فلورسانس نشان داد كه نانوذره اكسيد روي توانسته شدت نشر ليزوزيم را كاهش دهد. مطالعات واكنش بين نانو ذره اكسيد روي و ليزوزيم نشان مي دهد كه نه تنها آب و ملكول هاي حلال مي توانند بر روي ساختار سه بعدي ليزوزيم و به طور كلي پروتئين محلول اثر بگذارند، بلكه نقش مهم و حياتي در جذب سطحي مواد نانو دارند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 134
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی