برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تعديل مصرف مواد غذايي و کاهش ابتلا به سرطان پستان: يک پژوهش مروري (مقاله مروري)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دفتر تحقیقات و فن آوری دانشجویان، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
 
چکیده: 

مقدمه: سرطان پستان، شايع ترين سرطان زنان در جهان محسوب مي شود و از ابعاد مختلف مي تواند فرد مبتلا، خانواده و جامعه را درگير کند و بار اقتصادي قابل توجهي را بر سيستم بهداشتي و جوامع تحميل نمايد. برخي عوامل خطر بروز سرطان پستان قابل تغيير و گروهي غير قابل تغيير مي باشند. همواره راه هاي پيشگيري به سوي عواملي معطوف مي شود که دستخوش تغيير هستند و در اين ميان مي توان به نوع مواد غذايي اشاره کرد. در مطالعه مروري حاضر، ارتباط ميان نوع تغذيه با سرطان پستان زنان بررسي گرديد.
روش ها: در ابتدا با استفاده از
کليد واژه هاي مرتبط با مواد غذايي و سرطان پستان، جستجو در منابع انگليسي و فارسي زبان در پايگاه هاي اطلاعاتي معتبر علمي انجام گرفت و نتايج به مقالات منتشر شده از سال 2000 تا 2015 محدود گرديد. سپس جستجوي دستي بر روي طرح هاي تحقيقاتي و کتاب هاي مرجع انجام شد.
يافته ها: از 503 مقاله به دست آمده،
119 مطالعه ارتباط ميان مصرف مواد مختلف غذايي و سرطان پستان را مورد بررسي قرار داده بودند و از ميان آن ها، 48 مقاله مورد استفاده قرار گرفت. بيشتر يافته ها حاکي از آن بود که نوع مصرف مواد غذايي، در بروز سرطان پستان تاثير دارد و اصلاح رژيم غذايي، مي تواند بروز سرطان پستان را کاهش دهد.
نتيجه گيري: با توجه به شيوع روزافزون سرطان پستان در جهان و تاثير مصرف مواد غذايي مختلف بر آن، پيشنهاد مي شود که در سياست گذاري هاي جهاني و ملي، الگوي مواد غذايي مناسب با تاکيد بر کاهش سرطان پستان زنان مد نظر قرار گيرد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حاجی فقها، م.، و میرمیران، پ.، و علی زاده، ش. (1395). تعدیل مصرف مواد غذایی و کاهش ابتلا به سرطان پستان: یک پژوهش مروری (مقاله مروری). مجله دانشکده پزشکی اصفهان, 34(386), 683-691. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=283450



Vancouver : کپی

حاجی فقها محبوبه، میرمیران پروین، علی زاده شیوا. تعدیل مصرف مواد غذایی و کاهش ابتلا به سرطان پستان: یک پژوهش مروری (مقاله مروری). مجله دانشکده پزشکی اصفهان. 1395 [cited 2021October20];34(386):683-691. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=283450



IEEE : کپی

حاجی فقها، م.، میرمیران، پ.، علی زاده، ش.، 1395. تعدیل مصرف مواد غذایی و کاهش ابتلا به سرطان پستان: یک پژوهش مروری (مقاله مروری). مجله دانشکده پزشکی اصفهان, [online] 34(386), pp.683-691. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=283450.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 286 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی