برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  6 , شماره  2 ; از صفحه 1667 تا صفحه 1671 .
 
عنوان مقاله: 

ميزان اسيدهاي چرب و محتوي فنولي بذرهاي برخي توده هاي هندوانه ابوجهل ايران

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی علوم باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.

 لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

فرشتیان، م.، و سلطانی، ف.، و کاشی، ع.، و بابالار، م. (1395). میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان, 6(2), 1667-1671. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276180



Vancouver : کپی

فرشتیان مائده، سلطانی فروزنده، کاشی عبدالکریم، بابالار مصباح. میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان. 1395 [cited 2021April22];6(2):1667-1671. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276180



IEEE : کپی

فرشتیان، م.، سلطانی، ف.، کاشی، ع.، بابالار، م.، 1395. میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان, [online] 6(2), pp.1667-1671. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276180.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 64 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی