APA :
کپیفرشتیان، م.، و سلطانی، ف.، و کاشی، ع.، و بابالار، م. (1395). میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان, 6(2), 1667-1671. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276180
Vancouver :
کپی فرشتیان مائده، سلطانی فروزنده، کاشی عبدالکریم، بابالار مصباح. میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان. 1395 [cited 2021April22];6(2):1667-1671. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276180
IEEE :
کپی فرشتیان، م.، سلطانی، ف.، کاشی، ع.، بابالار، م.، 1395. میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان, [online] 6(2), pp.1667-1671. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276180.