برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
آبان 1390 , دوره  10 , شماره  57 ; از صفحه 16 تا صفحه 22 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي خواص بويايي روغن هاي پالم اولئين و پنبه دانه و مخلوط هاي گوناگون آنها

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، شرکت صافولا بهشهر، آزمایشگاه تحقیق و توسعه
 
چکیده: 

هدف اين تحقيق بررسي خواص بويايي روغن هاي پالم اولئين و آفتابگردان و مخلوط هاي مختلف آنها با استفاده از يک سيستم مبتني بر حسگرهاي اکسيد فلزي (بيني الکترونيکي) مي باشد. از سيستم مذکور همچنين براي تشخيص مقدار درصد ترکيب هاي مختلف از اين دو روغن با استفاده از تجزيه و تحليل خواص بويايي استفاده گرديد. سيستم بيني الکترونيکي به کار رفته توانست با موفقيت مقادير درصد ترکيب اجزاي تشکيل دهنده نمونه مجهول را با استفاده از مدل به دست آمده از آزمايش نمونه هايي با درصد ترکيب معلوم تعيين کند. مدل تجزيه اي به کار رفته در اين بررسي براي تحليل داده ها و تشخيص مربوطه، مدل کنترل کيفيت آماري (SQC) مي باشد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

سیف الهی، ف. (1390). بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط های گوناگون آنها. مهندسی شیمی ایران, 10(57), 16-22. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276003



Vancouver : کپی

سیف الهی فریبرز. بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط های گوناگون آنها. مهندسی شیمی ایران. 1390 [cited 2021April19];10(57):16-22. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276003



IEEE : کپی

سیف الهی، ف.، 1390. بررسی خواص بویایی روغن های پالم اولئین و پنبه دانه و مخلوط های گوناگون آنها. مهندسی شیمی ایران, [online] 10(57), pp.16-22. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=276003.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 64 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی