APA :
کپیرهبرایمانی، ط.، و روفه گری نژاد، ل. (1395). کاهش آکریل آمید در سیب زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف. بهداشت مواد غذایی, 6(1 (پیاپی 21)), 1-14. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=275194
Vancouver :
کپی رهبرایمانی طلا، روفه گری نژاد لیلا. کاهش آکریل آمید در سیب زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف. بهداشت مواد غذایی. 1395 [cited 2021April18];6(1 (پیاپی 21)):1-14. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=275194
IEEE :
کپی رهبرایمانی، ط.، روفه گری نژاد، ل.، 1395. کاهش آکریل آمید در سیب زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف. بهداشت مواد غذایی, [online] 6(1 (پیاپی 21)), pp.1-14. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=275194>.