برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي و مقايسه خصوصيات نفوذ پذيري به بخار آب، کدورت سنجي و عبور نورفرابنفش فيلم هاي ترکيبي گلوتن- CMC و CMC حاوي نانو ذرات روي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* واحد ورامین - پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی
 
چکیده: 

در اين تحقيق بررسي امکان توليد فيلم هاي ترکيبي از ماده اوليه گلوتن گندم بعنوان ماتريکس ساختاري بهره گرفته شد. 7 تيمار با درصدهاي مختلف از کربوکسي متيل سلولز در سه غلظت 25%، 75%، 100% و نانو اکسيد روي در سه غلظت 1%، 3%، 5% تهيه گرديد. تيمارها به ترتيب: گلوتن، سه ترکيب از کربوکسي متيل سلولز (75% گلوتن + 25% کربوکسي متيل سلولز، 25% گلوتن + 75% کربوکسي متيل سلولز، 100 % کربوکسي متيل سلولز) و سه ترکيب از نانو اکسيد روي (99% کربوکسي متيل سلولز +1% نانو اکسيد روي، 97% کربوکسي متيل سلولز+ 3% نانو اکسيد روي، 95% کربوکسي متيل سلولز+ 5% نانو اکسيد روي) بودند. از روش آماري واريانس يک طرفه و آزمون مقايسه ميانگين دانکن براي تجزيه و تحليل نتايج استفاده شد. فيلم هاي محتوي نانو اکسيد روي تحت فرايند صوت دهي به مدت 30 دقيقه قرار گرفتند. آزمون هاي نفوذ پذيري به بخار آب و آزمون کدورت سنجي و عبور نور فرابنفش از فيلم بررسي گرديد. افزودن صمغ کربوکسي متيل سلولزدر تمامي نمونه ها، کدورت را به طورقابل ملاحظه اي کاهش داد. باکاهش گلوتن و افزايش کربوکسي متيل سلولز، نفوذپذيري به بخارآب افزايش ودر صورت استفاده ازنانواکسيد روي و فراصوت، نيز نفوذپذيري افزايش يافت. درنهايت با توجه به مجموع آزمون هاي انجام شده تيمار 95% کربوکسي متيل سلولز و 5% نانواکسيد روي و 30 دقيقه فرا صوت به عنوان بهترين تيمار معرفي گرديد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مردعلی زکریا، ا.، و عزیزی، م.، و هاشمی روان، م. (1394). بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب, کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(1 (ویژه نامه)), 139-151. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274331



Vancouver : کپی

مردعلی زکریا الناز، عزیزی محمدحسین، هاشمی روان مهناز. بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب, کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی. علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021October18];13(1 (ویژه نامه)):139-151. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274331



IEEE : کپی

مردعلی زکریا، ا.، عزیزی، م.، هاشمی روان، م.، 1394. بررسی و مقایسه خصوصیات نفوذ پذیری به بخار آب, کدورت سنجی و عبور نورفرابنفش فیلم های ترکیبی گلوتن- CMC و CMC حاوی نانو ذرات روی. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(1 (ویژه نامه)), pp.139-151. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274331.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 153 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی