برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1394 , دوره  2 , شماره  8 ; از صفحه 63 تا صفحه 74 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي نرخ تغيير رطوبت و درصد شکستگي دانه هاي شلتوک با استفاده از خشک کن مايکروويو

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جعفری، ح.، و کلانتری، د.، و آزادبخت، م. (1394). بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو. فناوری های نوین غذایی, 2(8), 63-74. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274220



Vancouver : کپی

جعفری حسن، کلانتری داوود، آزادبخت محسن. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو. فناوری های نوین غذایی. 1394 [cited 2021August02];2(8):63-74. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274220



IEEE : کپی

جعفری، ح.، کلانتری، د.، آزادبخت، م.، 1394. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو. فناوری های نوین غذایی, [online] 2(8), pp.63-74. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274220.



 

 
بازدید یکساله 82 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی