برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1394 , دوره  2 , شماره  8 ; از صفحه 39 تا صفحه 47 .
 
عنوان مقاله: 

مدل سازي فرايند خشک کردن قارچ دکمه اي توسط سامانه مادون قرمز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده فنی و منابع طبیعی تویسرکان، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صالحی، ف.، و کاشانی نژاد، م.، و صادقی ماهونک، ع.، و ضیایی فر، ا. (1394). مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز. فناوری های نوین غذایی, 2(8), 39-47. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274216



Vancouver : کپی

صالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا، ضیایی فر امان محمد. مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز. فناوری های نوین غذایی. 1394 [cited 2021September24];2(8):39-47. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274216



IEEE : کپی

صالحی، ف.، کاشانی نژاد، م.، صادقی ماهونک، ع.، ضیایی فر، ا.، 1394. مدل سازی فرایند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز. فناوری های نوین غذایی, [online] 2(8), pp.39-47. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274216.



 

 
بازدید یکساله 92 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی