برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1394 , دوره  3 , شماره  10 ; از صفحه 77 تا صفحه 87 .
 
عنوان مقاله: 

اثر پودر مرزه خوزستاني بر کلي فرم ها و کپک و مخمر در پنير محلي بروجرد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صامتی، ص.، و فدایی نوغانی، و. (1394). اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی), 3(10), 77-87. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274131



Vancouver : کپی

صامتی صدریه، فدایی نوغانی وجیهه. اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی). 1394 [cited 2022January16];3(10):77-87. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274131



IEEE : کپی

صامتی، ص.، فدایی نوغانی، و.، 1394. اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی), [online] 3(10), pp.77-87. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=274131.



 

 
بازدید یکساله 90 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی