مشخصات مقاله عنوان نشریه: فناوري هاي نوين غذايي اطلاعات شماره: زمستان 1394 , دوره 3 , شماره 10 ; از صفحه 77 تا صفحه 87 . عنوان مقاله: اثر پودر مرزه خوزستاني بر کلي فرم ها و کپک و مخمر در پنير محلي بروجرد نویسندگان: صامتي صدريه, فدايي نوغاني وجيهه* آدرس: * گروه علوم و صنایع غذایی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران چکیده: لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد. کلید واژه: مرزه خوزستانيپنير محلي بروجردکلي فرمکپک و مخمرپذيرش کلي موضوعات مرتبط: بتالاکتامازهای وسیع الطیفاستافیلوکوکوس اورئوسبستنی سنتیسروتایپینگ ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: مطالعه اثر اسانس مرزه خوزستاني (Satureja khuzestanica) بر ممانعت از رشد باکتري لاکتوکوکوس گارويه در گوشت قزل آلاي رنگين کمان در دماي يخچالمطالعه اثر پودر کرفس کوهي بر برخي از ويژگي هاي ميکروبي و حسي پنير محلي بروجرداثر اسانس مرزه خوزستاني در برابر اختلالات باروري ناشي از بوسولفان در موش هاي مادهتاثير اسانس مرزه خوزستاني (Satureja khuzestanica) بر باکتري E.coli در پنير سفيد ايرانيارزيابي ريز ازديادي گياه دارويي مرزه خوزستاني (Satureja khuzistanica) مقالات همایشی مرتبط: بررسی تغییرات درصد اسانس دو گونه دارویی مرزه خوزستانی (.Satureja khuzistanica Jamzad) و مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در مراحل مختلف رشدی گیاه در منطقه شمال خوزستانتاثیر ارتفاع بر درصد اسانس گیاه دارویی مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad) در منطقه شمال خوزستانمرزه خوزستانی رفتارهای وابستگی به مورفین را در مدل ترجیح مکان شرطی کاهش میدهدبررسی کیفیت نور بر برخی شاخص های کالوس مرزه خوزستانی (.Satureja khuzetanica L)بررسی اثر عمق خاک و درصد سنگ بر تراکم و تاج پوشش مرزه خوزستانی (مطالعه موردی: مراتع پلدختر استان لرستان) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه بازدید یکساله 81 آخرین های بلاگ معرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیمآموزش جستجوی تصویر در گوگلبرقراری پیوند میان ارجاعات درون متنی و آخر متن ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی