برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

استفاده از شبکه هاي عصبي مصنوعي براي پيش بيني هدايت حرارتي آب گلابي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، مازندران، ایران
 
چکیده: 

متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي منتشر شده است، لطفا براي مشاهده مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده مقاله هاي اين شماره اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رفتنی امیری، ز.، و درزی اربابی، ه. (1394). استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 11(6), 770-778. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=273865



Vancouver : کپی

رفتنی امیری زینب، درزی اربابی هنگامه. استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021September24];11(6):770-778. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=273865



IEEE : کپی

رفتنی امیری، ز.، درزی اربابی، ه.، 1394. استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی برای پیش بینی هدایت حرارتی آب گلابی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(6), pp.770-778. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=273865.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 45 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی