برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي فعاليت آنتي اکسيداني روغن هاي اساسي نعناع فلفلي (Menthapiperita) با روش هاي متفاوت استخراج

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

متن کامل مقاله هاي اين شماره به زبان انگليسي منتشر شده است، لطفا براي مشاهده مقالات به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده مقاله هاي اين شماره اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

گواهیان، م.، و فرهوش، ر.، و فرحناکی، ع.، و جاویدنیا، ک.، و شهیدی، ف. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 11(6), 729-737. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=273854



Vancouver : کپی

گواهیان محسن، فرهوش رضا، فرحناکی عسگر، جاویدنیا کتایون، شهیدی فخری. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021November30];11(6):729-737. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=273854



IEEE : کپی

گواهیان، م.، فرهوش، ر.، فرحناکی، ع.، جاویدنیا، ک.، شهیدی، ف.، 1394. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(6), pp.729-737. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=273854.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 131 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی