APA :
کپیدهدشتی ها، م.، و حسینی، س.، و اصفهانی مهر، ع. (1395). بررسی تاثیر صمغ های زانتان و گوار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(60), 173-186. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=272220
Vancouver :
کپی دهدشتی ها محمدسعید، حسینی سیدابراهیم، اصفهانی مهر عاطفه. بررسی تاثیر صمغ های زانتان و گوار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2022May29];13(60):173-186. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=272220
IEEE :
کپی دهدشتی ها، م.، حسینی، س.، اصفهانی مهر، ع.، 1395. بررسی تاثیر صمغ های زانتان و گوار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(60), pp.173-186. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=272220.