برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
آبان 1395 , دوره  13 , شماره  57 ; از صفحه 159 تا صفحه 167 .
 
عنوان مقاله: 

بهينه سازي پارامترهاي فيزيکي در ميزان توليد آنزيم ليپاز توسط آسپرژيلوس نايجر PTCC5010 در محيط حاوي شيره خرما و بررسي خصوصيات آن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده کشاورزی، گروه صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

ليپازهاي ميکروبي يکي از پرکاربردترين آنزيم ها در صنايع گوناگون مي باشند و ليپاز حاصل از کپک آسپرژيلوس نايجر به دليل غيرسمي بودن محصولات آن در صنايع غذايي و دارويي از اهميت زيادي برخوردار است. توليد آنزيم تحت تاثير شرايط مختلف محيطي متغيير است، لذا در اين تحقيق دو پارامتر ميزان pH و سرعت همزدن در توليد ليپاز توسط آسپرژيلوس نايجر به روش پاسخ عکس العمل سطح (RSM) مورد بررسي قرار گرفت. pH معادل 7.5 و سرعت همزدن 190 rpm بهترين نتيجه را در توليد ليپاز به صورت کشت غوطه وري در محيط حاوي شيره خرما، نشان دادند. سپس ميزان فعاليت و پايداري آنزيم در مقادير مختلف pH و دما مورد بررسي قرار گرفت و بيشترين فعاليت آنزيم در pH برابر 7 مشاهده شد در حاليکه آنزيم در شرايط اسيدي پايدار مي باشد. فعاليت ليپاز در دماي 30 درجه سانتيگراد بهينه بود و پايداري آن در دماهاي بالا کاهش مي يابد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قمری، م.، و طباطبایی یزدی، ف.، و عالم زاده، ا.، و وثوقی، م.، و وریدی، م.، و صفری، ه. (1395). بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن. علوم و صنایع غذایی ایران, 13(57), 159-167. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=272173



Vancouver : کپی

قمری مهدیه، طباطبایی یزدی فریده، عالم زاده ایران، وثوقی منوچهر، وریدی مهدی، صفری هانیه. بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن. علوم و صنایع غذایی ایران. 1395 [cited 2021October28];13(57):159-167. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=272173



IEEE : کپی

قمری، م.، طباطبایی یزدی، ف.، عالم زاده، ا.، وثوقی، م.، وریدی، م.، صفری، ه.، 1395. بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 13(57), pp.159-167. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=272173.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 144 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی