برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1395 , دوره  8 , شماره  1 ; از صفحه 141 تا صفحه 153 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف ويتامين C و ال-کارنيتين بر عملکرد و برخي فراسنجه هاي ايمني و خوني جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرمايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

میرزاپورسراب، س.، و سالاری، س.، و میرزاده، خ.، و آقایی، ع. (1395). تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی ایران, 8(1), 141-153. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=271306



Vancouver : کپی

میرزاپورسراب سعید، سالاری سمیه، میرزاده خلیل، آقایی علی. تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی ایران. 1395 [cited 2021October19];8(1):141-153. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=271306



IEEE : کپی

میرزاپورسراب، س.، سالاری، س.، میرزاده، خ.، آقایی، ع.، 1395. تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهش های علوم دامی ایران, [online] 8(1), pp.141-153. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=271306.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 80 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی