برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1394 , دوره  46 , شماره  3 ; از صفحه 367 تا صفحه 378 .
 
عنوان مقاله: 

اثر محلول پاشي نيتروژن، بور و روي بر ميزان اکسين، تشکيل و ريزش ميوه در پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis cv. Thomson navel)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

به منظور بررسي اثر عناصر غذايي نيتروژن، بور و روي بر ميزان اکسين و تشکيل ميوه در پرتقال تامسون ناول، آزمايشي به صورت فاکتوريل بر پايه طرح بلوک هاي کامل تصادفي با 12 تيمار و 3 تکرار انجام شد. تيمارهاي آزمايش شامل اوره در سه سطح (0، 3 و 6 در هزار)، اسيد بوريک در دو سطح (0 و 0.5 در هزار) و سولفات روي در دو سطح (0 و 3 در هزار) بودند. تعداد گل، ميوه اوليه، ميوه چه بعد از ريزش خرداد و ميوه نهايي شمارش شد. طول و قطر ميوه، ميزان اکسين منطقه ريزش و عملکرد اندازه گيري شد. مصرف عناصر غذايي اثر معناداري در افزايش تعداد گل، درصد تشکيل ميوه اوليه و عملکرد داشتند. کمترين ميزان ريزش ميوه اوليه و نهايي در تيمار مصرف هم زمان اوره با غلظت 6 در هزار و سولفات روي با غلظت 3 در هزار به دست آمد. بالاترين درصد تشکيل ميوه بعد از ريزش خرداد و اکسين، در تيمار اثر متقابل سولفات روي با غلظت 3 در هزار و اسيد بوريک با غلظت 0.5 در هزار حاصل شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 134
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی