برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تاثير سطوح مختلف پروبيوتيک Bactocel و پري بيوتيک A-MAX و تلفيق آنها در جيره غذايي بر شاخص هاي رشد، تغذيه و بازدارندگي بچه ماهي قزل آلاي رنگين کمان (oncorhynchus mykiss)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* اداره کل شیلات استان مازندران، ساری، ایران
 
چکیده: 

اين پژوهش به منظور ارزيابي تاثير سطوح مختلف پروبيوتيک باکتوسل، پربيوتيک A-MAX و سين بيوتيک حاصل از اختلاط اين دو ترکيب، بر شاخص هاي رشد، تغذيه و بازماندگي لارو قزل آلا ر نگين کمان به مدت 84 روز انجام گرفت. آزمايش با استفاده از طرح کاملا تصادفي شامل سطوح صفر (شاهد)، 0.1 و 0.2 گرم پروبيوتيک باکتوسل، 1.5 و 2.5 گرم پربيوتيک A - MAX و دو دوز سين بيوتيک شامل (0.1 گرم باکتوسل + 1.5 گرم A-max) و (0.2 گرم باکتوسل + 2.5 گرم A-max) در هر کيلوگرم غذا جيره غذايي، در قالب هفت تيمار با سه تکرار طراحي شد. آزمايش در 21تراف به ابعاد (0.5×0.4×2 متر). بدين منظور تعداد 2100 عدد بچه ماهي با وزن 100±0.1 ميلي گرمي استحصال شده از تخم چشم زده مربوط به شرکت Aqua land در مزرعه قزل پارک شهرستان تنکابن انتخاب و به تعداد 100 عدد در هر حوضچه رهاسازي شدند. هر 10 روز يکبار زيست سنجي صورت گرفت. در پايان دوره آزمايش، شاخص هاي رشد، تغذيه و بقاي لاروها با استفاده از داده هاي حاصل زيست سنجي محاسبه گرديد. نتايج حاصل توسط نرم افزار SPSS بروش آناليز واريانس يکطرفه و توسط تست جداساز دانکن مورد تحليل آماري قرار گرفتند. با توجه به نتايج به دست آمده بيشترين ميزان وزن نهايي، افزايش وزن بدن، درصد افزايش وزن بدن، نرخ رشد ويژه، نسبت کارايي پروتئين و توده زنده در تيمارهاي حاوي 0.1 گرم در کيلوگرم باکتوسل و سين بيوتيک حاصل از اختلاط 0.1 باکتوسل +1.5 Amax در جيره غذايي مشاهده شد. که تفاوت معنا داري را با ساير گروه ها داشتند (p<0.05) بيشترين نرخ بازماندگي نيز در بين تيمارهاي 0.1 و 0.2 باکتوسل و سين بيوتيک حاوي 0.1 باکتوسل +1.5 Amax مشاهده شد که با ساير تيمارها داراي اختلاف معناداري مي باشند (p<0.05).

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

جعفری، ع.، و قدمپور، ب.، و قبادی، ش.، و فلاحتی چهره، ج.، و قادی پاشا، ر. (1394). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری, 3(7), 53-60. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270870



Vancouver : کپی

جعفری علی اکبر، قدمپور بهروز، قبادی شایان، فلاحتی چهره جعفر، قادی پاشا رضا. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری. 1394 [cited 2021April18];3(7):53-60. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270870



IEEE : کپی

جعفری، ع.، قدمپور، ب.، قبادی، ش.، فلاحتی چهره، ج.، قادی پاشا، ر.، 1394. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک Bactocel و پری بیوتیک A-MAX و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد, تغذیه و بازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss). علوم تکثیر و آبزی پروری, [online] 3(7), pp.53-60. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270870>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 54 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی