برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مهر و آبان 1394 , دوره  11 , شماره  4 ; از صفحه 435 تا صفحه 444 .
 
عنوان مقاله: 

تخمين و ارزيابي ضريب نفوذ ميکروکپسول هاي آلژينات-پروتئين آب پنير حامل دي استيل و ارزيابي آن در شرايط مختلف دهاني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

در اين پژوهش ميکروکپسول جديدي تحت عنوان ميکروکپسول آلژينات- پروتئين آب پنير حامل دي استيل تهيه و خصوصيات آن تعيين گرديد. رهايش دي استيل در شرايط شبيه سازي شده دهاني در سطوح مختلف بزاق به ميکروکپسول (1:1، 1:4 و 1:8) و نيروهاي برشي متفاوت (0، 50 و 100 معکوس ثانيه) مورد بررسي قرار گرفت و ضريب نفوذ با کمک معادله فيک تخمين زده شد. هدف اصلي اين پژوهش توسعه مدلي به منظور پيش بيني فرآيند رهايش و نيز تخمين ضريب نفوذ از ميکروکپسول جديد ابداعي بوده تا بتوان به کمک آن رهايش کنترل شده عطر و طعم در شرايط دهاني ايجاد نمود. نتايج اين تحقيق نشان داد که مدل حاصله مي تواند با ضريب همبستگي بالاي 95 درصد رفتار رهايش را پيش بيني نموده و علاوه بر اين مدل مذکور به خوبي قادر به تخمين ميزان ضريب نفوذ مي باشد. نتايج همچنين نشان داد که اعمال نيروي برشي بطور معناداري سبب افزايش ضريب نفوذ شده درحاليکه تغيير ميزان بزاق تاثير معناداري بر آن ندارد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
-
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

زندی، م.، و محبی، م.، و وریدی، م.، و رمضانیان، ن. (1394). تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 11(4), 435-444. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270377



Vancouver : کپی

زندی محسن، محبی محبت، وریدی مهدی، رمضانیان نوید. تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021April15];11(4):435-444. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270377



IEEE : کپی

زندی، م.، محبی، م.، وریدی، م.، رمضانیان، ن.، 1394. تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول های آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(4), pp.435-444. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270377>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
بازدید یکساله 73 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی