برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
مهر و آبان 1394 , دوره  11 , شماره  4 ; از صفحه 285 تا صفحه 295 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي عوامل موثر بر استخراج پلي فنول ها و فعاليت آنتي اکسيداني چاي سبز

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

چاي با نام علمي Camellia sinensis از دم نوش هاي رايج و معروف در دنيا محسوب مي گردد. مهم ترين ترکيب شيميايي چاي پلي فنول ها (کاتچين ها) هستند که داراي خاصيت آنتي اکسيداني و ضدسرطاني بوده و در جلوگيري از بروز بيماري هاي قلبي مفيد مي باشد. هدف از اين پژوهش، بررسي اثر عوامل مختلف از جمله دما در چهار سطح (40، 60، 80 و 100 درجه سانتي گراد)، زمان (در چهار سطح 15، 30، 45 و 60 دقيقه (، توان امواج مايکروويو (300، 600 و 900 درصد) و شدت امواج فراصوت (40، 60، 80 و 100 درصد) بر ميزان استخراج پلي فنول ها از برگ چاي سيز و فعاليت آنتي اکسيداني عصاره در سه روش هيت رفلاکس، مايکروفر و فراصوت بوده است. نتايج نشان داد که با افزايش دما تا 80oC، زمان تا 45 دقيقه، افزايش شدت امواج فراصوت از 40 تا 80 درصد و افزايش توان امواج مايکروويو از 300 تا 600 درصد، ميزان پلي فنول هاي استخراج شده و فعاليت آنتي اکسيداني عصاره در هر سه روش افزايش يافته و پس از آن تقريبا بدون تغيير بوده است (a=0.05).

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

آریان فر، ا.، و شهیدی، ف.، و کدخدایی، ر.، و وریدی، م. (1394). بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 11(4), 285-295. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270359



Vancouver : کپی

آریان فر اکرم، شهیدی فخری، کدخدایی رسول، وریدی مهدی. بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. 1394 [cited 2021October21];11(4):285-295. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270359



IEEE : کپی

آریان فر، ا.، شهیدی، ف.، کدخدایی، ر.، وریدی، م.، 1394. بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 11(4), pp.285-295. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=270359.



 

 
بازدید یکساله 486 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی