برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  25 , شماره  3 ; از صفحه 467 تا صفحه 477 .
 
عنوان مقاله: 

مقايسه کيفيت و بياتي نان تهيه شده با استفاده از مايکروويو، سيستم جابجايي و ترکيبي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، گروه علوم و صنایع غذایی، مازندران، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

یزدانی، ب.، و محمدزاده میلانی، ج.، و حسینی، ا. (1394). مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 25(3), 467-477. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269951



Vancouver : کپی

یزدانی بهناز، محمدزاده میلانی جعفر، حسینی ابراهیم. مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1394 [cited 2021June16];25(3):467-477. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269951



IEEE : کپی

یزدانی، ب.، محمدزاده میلانی، ج.، حسینی، ا.، 1394. مقایسه کیفیت و بیاتی نان تهیه شده با استفاده از مایکروویو, سیستم جابجایی و ترکیبی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 25(3), pp.467-477. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269951.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 62 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی