5 SID.ir | بررسي ميزان پلي فنل هاي کل و کافئين موجود در چاي سبز و سياه و پودر فوري آنها

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

بررسي ميزان پلي فنل هاي کل و کافئين موجود در چاي سبز و سياه و پودر فوري آنها

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 137
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی