برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  25 , شماره  3 ; از صفحه 369 تا صفحه 377 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي رشد و توليد رنگ دانه توسط كپك پنيسيليوم آكولئاتوم در آب پنير

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

افشاری، م.، و شهیدی، ف.، و مرتضوی، س.، و طباطبایی یزدی، ف.، و اسحاقی، ز. (1394). بررسی رشد و تولید رنگ دانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 25(3), 369-377. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269943



Vancouver : کپی

افشاری مجید، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، طباطبایی یزدی فریده، اسحاقی زرین. بررسی رشد و تولید رنگ دانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1394 [cited 2021October16];25(3):369-377. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269943



IEEE : کپی

افشاری، م.، شهیدی، ف.، مرتضوی، س.، طباطبایی یزدی، ف.، اسحاقی، ز.، 1394. بررسی رشد و تولید رنگ دانه توسط کپک پنیسیلیوم آکولئاتوم در آب پنیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 25(3), pp.369-377. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269943.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 54 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی