برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  25 , شماره  3 ; از صفحه 359 تا صفحه 368 .
 
عنوان مقاله: 

شناسايي عوامل تاثيرگذار بر توليد و استخراج تركيبات آنتي اكسيداني از تفاله سيب با استفاده از دو زير واريته رايزوپوس اوليگوسپوروس

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حمدی پور، س.، و رضازاد، م.، و علیزاده، م. (1394). شناسایی عوامل تاثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 25(3), 359-368. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269942



Vancouver : کپی

حمدی پور سعید، رضازاد محمود، علیزاده محمد. شناسایی عوامل تاثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1394 [cited 2021June21];25(3):359-368. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269942



IEEE : کپی

حمدی پور، س.، رضازاد، م.، علیزاده، م.، 1394. شناسایی عوامل تاثیرگذار بر تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب با استفاده از دو زیر واریته رایزوپوس اولیگوسپوروس. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 25(3), pp.359-368. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269942.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 30 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی