برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  25 , شماره  4 ; از صفحه 655 تا صفحه 666 .
 
عنوان مقاله: 

ارزيابي امکان توليد آب انگور قرمز پروبيوتيک با استفاده از لاکتوباسيلوس کازئي 431 و لاکتوباسيلوس اسيدوفيلوس La-5

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

توتونچی، پ.، و حصاری، ج.، و مرادی، م.، و فتحی آچاچلویی، ب. (1394). ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 25(4), 655-666. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269491



Vancouver : کپی

توتونچی پریزاد، حصاری جواد، مرادی مهران، فتحی آچاچلویی بهرام. ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1394 [cited 2021June17];25(4):655-666. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269491



IEEE : کپی

توتونچی، پ.، حصاری، ج.، مرادی، م.، فتحی آچاچلویی، ب.، 1394. ارزیابی امکان تولید آب انگور قرمز پروبیوتیک با استفاده از لاکتوباسیلوس کازئی 431 و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 25(4), pp.655-666. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269491.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 120 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی