برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  25 , شماره  4 ; از صفحه 563 تا صفحه 576 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير زمان برداشت و مدت نگهداري بر برخي ويژگي هاي بيوشيميايي حبه انگور رقم بيدانه سفيد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

پیله، ف.، و فرخ زاد، ع.، و اسمعیلی، م.، و دولتی بانه، ح. (1394). تاثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 25(4), 563-576. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269484



Vancouver : کپی

پیله فاطمه، فرخ زاد علیرضا، اسمعیلی محسن، دولتی بانه حامد. تاثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1394 [cited 2021April16];25(4):563-576. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269484



IEEE : کپی

پیله، ف.، فرخ زاد، ع.، اسمعیلی، م.، دولتی بانه، ح.، 1394. تاثیر زمان برداشت و مدت نگهداری بر برخی ویژگی های بیوشیمیایی حبه انگور رقم بیدانه سفید. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 25(4), pp.563-576. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269484>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 84 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی