برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  25 , شماره  4 ; از صفحه 517 تا صفحه 525 .
 
عنوان مقاله: 

ويژگي هاي شيميايي، حسي و فيزيكي پنير سفيد کم چرب، توليد شده از شير استاندارد شده با پودر پروتئين شير

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

رشیدی، ح. (1394). ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 25(4), 517-525. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269478



Vancouver : کپی

رشیدی حسن. ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1394 [cited 2021September28];25(4):517-525. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269478



IEEE : کپی

رشیدی، ح.، 1394. ویژگی های شیمیایی, حسی و فیزیکی پنیر سفید کم چرب, تولید شده از شیر استاندارد شده با پودر پروتئین شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 25(4), pp.517-525. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269478.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 0 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی