برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  26 , شماره  1 ; از صفحه 177 تا صفحه 187 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير آنزيم بري، پيش خشک کردن و شرايط سرخ کردن بر روي خصوصيات کيفي خلال سيب زميني سرخ شده

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان
 
چکیده: 
لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

بیکی، ح.، و همدمی، ن. (1395). تاثیر آنزیم بری, پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 26(1), 177-187. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269462



Vancouver : کپی

بیکی حامد، همدمی ناصر. تاثیر آنزیم بری, پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1395 [cited 2022January17];26(1):177-187. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269462



IEEE : کپی

بیکی، ح.، همدمی، ن.، 1395. تاثیر آنزیم بری, پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 26(1), pp.177-187. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269462.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 73 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی