برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  26 , شماره  1 ; از صفحه 113 تا صفحه 122 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي فعاليت آنتي اکسيداني، ميزان پلي فنول ها، رنگدانه ها و فيبر در هسته ارقام خرماي مضافتي و کلوته استان کرمان

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

سلیمانی ده دیوان، ن.، و گلشن تفتی، ا.، و یاسینی اردکانی، س. (1395). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, میزان پلی فنول ها, رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 26(1), 113-122. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269445



Vancouver : کپی

سلیمانی ده دیوان نجمه، گلشن تفتی ابوالفضل، یاسینی اردکانی سیدعلی. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, میزان پلی فنول ها, رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1395 [cited 2021September17];26(1):113-122. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269445



IEEE : کپی

سلیمانی ده دیوان، ن.، گلشن تفتی، ا.، یاسینی اردکانی، س.، 1395. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی, میزان پلی فنول ها, رنگدانه ها و فیبر در هسته ارقام خرمای مضافتی و کلوته استان کرمان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 26(1), pp.113-122. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269445.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 89 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی