APA :
کپیفرجی، ف.، و پوراحمد، ر.، و هاشمی روان، م. (1395). اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 26(1), 61-74. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269439
Vancouver :
کپی فرجی فاطمه، پوراحمد رضوان، هاشمی روان مهناز. اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1395 [cited 2021April13];26(1):61-74. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269439
IEEE :
کپی فرجی، ف.، پوراحمد، ر.، هاشمی روان، م.، 1395. اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 26(1), pp.61-74. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269439>.