برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  26 , شماره  1 ; از صفحه 61 تا صفحه 74 .
 
عنوان مقاله: 

اثر صمغ عربي و صمغ کتيرا بر زنده ماني لاکتوباسيلوس کازئي و ويژگي هاي فيزيکي شيميايي و حسي ماست بازساخته پروبيوتيک

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

فرجی، ف.، و پوراحمد، ر.، و هاشمی روان، م. (1395). اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), 26(1), 61-74. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269439



Vancouver : کپی

فرجی فاطمه، پوراحمد رضوان، هاشمی روان مهناز. اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). 1395 [cited 2021April13];26(1):61-74. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269439



IEEE : کپی

فرجی، ف.، پوراحمد، ر.، هاشمی روان، م.، 1395. اثر صمغ عربی و صمغ کتیرا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسی ماست بازساخته پروبیوتیک. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی), [online] 26(1), pp.61-74. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269439>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 81 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی