برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1395 , دوره  5 , شماره  1 ; از صفحه 1 تا صفحه 14 .
 
عنوان مقاله: 

اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئين و ترکيب اسيدهاي آمينه کل و آزاد روتيفر Brachionus calyciflorus

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات و آبزیان، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران
 
چکیده: 

اثر 3 تيمار غذايي، شامل جلبک Chlorella vulgaris در 2 غلظت 106 و 107 سلول در ميلي ليتر و يک تيمار از مخمر Saccharomyces cerevisiae، بر رشد، پروتئين و پروفيل اسيدهاي آمينه کل و آزاد روتيفر Brachionus calyciflorus پس از 10 روز تغذيه بررسي شد. نرخ رشد ويژه روتيفر تغذيه شده با جلبک نسبت به مخمر معني دار بود (p>0.05)، ولي تفاوت معني داري بين دو غلظت جلبک مشاهده نشد. حداکثر تراکم روتيفر (1790±10.7 تعداد در ميلي ليتر) در غلظت بالاي جلبک به طور معني داري (p>0.05) بيش از غلظت پايين (525±41.1) و تيمار حاوي مخمر (115±2.1) بود. ميزان پروتئين در تيمار مخمر نسبت به تيمار غلظت پايين جلبک به طور معني داري بيشتر بود (p>0.05). مقادير اسيدهاي آمينه کل در تيمارهاي مخمر، غلظت بالا و غلظت پايين جلبک به ترتيب 250.66±16، 198.82±14 و 112.15±10 ميلي گرم بر گرم نمونه بود (p>0.05). حداکثر و حداقل مقدار اسيدهاي آمينه آزاد در روتيفر تغذيه شده با مخمر نانوايي (8.77±1.1) و غلظت پايين جلبک (4.04±0.3) مشاهده شد (p>0.05). بر اساس اين تحقيق، روتيفر تغذيه شده با جلبک در مقايسه با مخمر ميزان رشد بالاتري را نشان داد، ولي ميزان پروتئين و اسيدهاي آمينه در روتيفر تغذيه شده با مخمر نسبت به جلبک کلرلا بالاتر بود. همچنين در تيمار با غلظت بالاي جلبک، ميزان اسيدهاي آمينه کل بدن افزايش نسبي نشان داد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 118
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی