برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  31 , شماره  5 (پياپي 73) ; از صفحه 801 تا صفحه 811 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي تاثير اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بيان ژني انتروتوکسين هاي A ،C و E استافيلوکوکوس اورئوس ATCC 29213

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، ایران
 
چکیده: 

مسموميت غذايي استافيلوکوکي به علت مصرف مواد غذايي که در آن استافيلوکوکوس انتروتوکسيژنيک رشد و توليد انتروتوکسين کرده است، رخ مي دهد. هدف قرار دادن فاکتورهاي بيماري زايي باکتريايي، در حال حاضر به عنوان يک راهبرد جايگزين براي توسعه انواع جديدي از مواد نگهدارنده ضدميکروبي مورد توجه بسياري از پژوهشگران و محققان صنايع غذايي قرار گرفته است. هدف اين تحقيق بررسي تاثير اسانس Rosmarinus officinalis L. (رزماري) بر رشد و بيان ژني انتروتوکسين هاي A، C و E استافيلوکوکوس اورئوس ATCC 29213 مي باشد. در اين مطالعه پس از تعيين حداقل غلظت بازدارنده رشد، رشد باکتري و ترشح SEA، SEC و SEE تحت تاثير غلظت هاي بازدارنده اسانس رزماري (به روش ELISA) ارزيابي شد. علاوه بر اين، تاثير اسانس بر نسخه برداري ژن هاي sea، sec و see (ژن هاي کدکننده SEA، SEC و SEE) با استفاده از PCR نيمه کمي بررسي شد. اسانس Ros در غلظت MIC %75 رشد باکتري را به ميزان قابل ملاحظه اي کاهش داد. همچنين، اسانس از نسخه برداري ژن هاي sea، sec و see بازداري نمود و باعث کاهش ترشح SEA، SEC و SEE شد. غلظت هاي تحت بازدارنده اسانس توليد انتروتوکسين را در روند وابسته به دوز کاهش دادند. بنابراين داده هاي اين مطالعه پيشنهاد مي کند که اسانس رزماري مي تواند به عنوان نگهدارنده طبيعي به منظور بازداري رشد و توليد انتروتوکسين توسط استافيلوکوکوس اورئوس در صنايع غذايي بکار رود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عزیزخانی، م.، و ازنار، ر.، و الیزاکویویل، پ. (1394). بررسی تاثیر اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A ,C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران, 31(5 (پیاپی 73)), 801-811. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269306



Vancouver : کپی

عزیزخانی مریم، ازنار رزا، الیزاکویویل پاتریسیا. بررسی تاثیر اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A ,C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 1394 [cited 2021September20];31(5 (پیاپی 73)):801-811. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269306



IEEE : کپی

عزیزخانی، م.، ازنار، ر.، الیزاکویویل، پ.، 1394. بررسی تاثیر اسانس .Rosmarinus officinalis L بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین های A ,C و E استافیلوکوکوس اورئوس ATCC 29213. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران, [online] 31(5 (پیاپی 73)), pp.801-811. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269306.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 60 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی