برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  25 , شماره  3 ; از صفحه 119 تا صفحه 131 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سياه به جيره غذايي بر عملکرد رشد، فراسنجه هاي خوني و کيفيت گوشت بلدرچين ژاپني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

محب علی، س.، و سالارمعینی، م. (1394). بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی), 25(3), 119-131. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269181



Vancouver : کپی

محب علی سجاد، سالارمعینی محمد. بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی). 1394 [cited 2021September18];25(3):119-131. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269181



IEEE : کپی

محب علی، س.، سالارمعینی، م.، 1394. بررسی اثر افزودن سطوح مختلف دانه خردل سیاه به جیره غذایی بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی), [online] 25(3), pp.119-131. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269181.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 138 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی