برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1395 , دوره  26 , شماره  1 ; از صفحه 63 تا صفحه 75 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير مکمل سازي پودر دارچين و زردچوبه بر عملکرد، صفات لاشه و برخي فراسنجه هاي خوني جوجه هاي گوشتي تحت تنش گرمايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

باغبان کنعانی، پ.، و دانشیار، م.، و نجفی، ر. (1395). تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی), 26(1), 63-75. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269120



Vancouver : کپی

باغبان کنعانی پیام، دانشیار محسن، نجفی رامین. تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی). 1395 [cited 2021April18];26(1):63-75. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269120



IEEE : کپی

باغبان کنعانی، پ.، دانشیار، م.، نجفی، ر.، 1395. تاثیر مکمل سازی پودر دارچین و زردچوبه بر عملکرد, صفات لاشه و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی), [online] 26(1), pp.63-75. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=269120>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 80 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی