برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1396 , دوره  14 , شماره  64 ; از صفحه 116 تا صفحه 126 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر صمغ دانه شاهي بر پايداري فيزيکي و خصوصيات رفتار جريان امولسيون روغن در آب تهيه شده توسط همگن ساز سرعت بالا

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه صنایع غذایی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، مشهد، ایران
 
چکیده: 

افزايش نياز توليدکنندگان به جايگزيني ترکيبات وارداتي و مصنوعي با صمغ هاي بومي و طبيعي ايده لازم براي انجام اين تحقيق را ايجاد کرد. هدف از انجام اين پژوهش مطالعه خصوصيات امولسيون هاي روغن در آب در حضور صمغ دانه شاهي و تعيين رفتار پايدارکنندگي و يا امولسيون کنندگي آن مي باشد. صمغ شاهي با نسبت هاي 0 تا 1 درصد (وزني-حجمي) مورد استفاده قرار گرفت. پارامترهاي کشش سطحي و بين سطحي، اندازه ذرات، پتانسيل زتا و ويسکوزيته مورد ارزيابي قرار گرفتند. کمترين ميزان کشش سطحي و کشش بين سطحي به ترتيب براي غلظت هاي 1 و 0.5 درصد بدست آمدند. به غير از غلظت 1 درصد در مابقي سطوح با افزايش مقادير صمغ، اندازه ذرات کاهش يافت. پتانسيل زتا به ترتيب در غلظت هاي  0.25درصد براي محلول هاي آبي و در 1 درصد براي امولسيون ها منفي ترين مقادير را نشان داد. تمامي امولسيون ها در طول 28 روز پايدار بودند. رفتار غيرنيوتني و رقيق شونده با برش براي تمامي امولسيون هاي حاوي صمغ شاهي مشاهده شد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

نجف نجفی، م.، و فاضلی، آ. (1396). بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. علوم و صنایع غذایی ایران, 14(64), 116-126. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268603



Vancouver : کپی

نجف نجفی مسعود، فاضلی آرزو. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2021September26];14(64):116-126. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268603



IEEE : کپی

نجف نجفی، م.، فاضلی، آ.، 1396. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر پایداری فیزیکی و خصوصیات رفتار جریان امولسیون روغن در آب تهیه شده توسط همگن ساز سرعت بالا. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 14(64), pp.116-126. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268603.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 115 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی