برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
خرداد 1396 , دوره  14 , شماره  64 ; از صفحه 93 تا صفحه 102 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير پوشش خوراکي پروتئين آب پنير- مونوگليسريد بر کيفيت فيش فينگر کپور نقره اي طي نگهداري در يخچال

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه زابل
 
چکیده: 

هدف اين مطالعه، بررسي تاثير پوشش خوراکي پروتئين آب پنير- مونوگليسريد بر خصوصيات کيفي فيش فينگر کپور نقره اي هنگام نگهداري در يخچال مي باشد. فيش فينگرها به طور جداگانه در محلول هاي پوششي 5% کنسانتره پروتئين آب پنير (WPC) و 1.5% مونوگليسريد،WPC %10  و 2.5% مونوگليسريد و  WPC %15و 3.5% مونوگليسريد غوطه ور، بسته بندي و در يخچال (4oC) نگهداري شدند. فراسنجه هاي شيميايي pH)، PV،(TBA ، ميکروبي TVC) و (PTC و ارزيابي حسي در روزهاي صفر، 3، 6، 9، 12 و 15 اندازه گيري شدند. نتايج نشان داد که با افزايش زمان نگهداري ميزان pH کاهش و مقادير PV و TBA بطور معني داري (P<0.05) افزايش يافت. ميزان بار باکتريايي کل (TVC)  و سرما دوست (PTC) فيش فينگرها هنگام نگهداري در يخچال بطور معني داري افزايش يافت (P<0.05). نتايج ارزيابي حسي بيانگر کاهش معني دار خصوصيات حسي فيش فينگرها طي دوره نگهداري بود. بر اساس نتايج اين مطالعه مي توان بيان نمود که فيش فينگرهاي پوشش داده شده با محلول 10 درصد پروتئين آب پنير- 2.5 درصد مونوگليسريد نسبت به ساير تيمارها موثرتر بوده و 3 روز بر ماندگاري فيش فينگرها افزود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صیاد، م.، و علیزاده دوغیکلایی، ا.، و زکی پوررحیم آبادی، ا. (1396). تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران, 14(64), 93-102. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268600



Vancouver : کپی

صیاد مصطفی، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، زکی پوررحیم آبادی اسحق. تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2021October22];14(64):93-102. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268600



IEEE : کپی

صیاد، م.، علیزاده دوغیکلایی، ا.، زکی پوررحیم آبادی، ا.، 1396. تاثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر- مونوگلیسرید بر کیفیت فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 14(64), pp.93-102. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268600.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 68 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی