برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1394 , دوره  7 , شماره  3 ; از صفحه 305 تا صفحه 317 .
 
عنوان مقاله: 

اثرات آنتي اکسيداني α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جيره هاي حاوي روغن ماهي بر کيفيت گوشت ران و سينه جوجه هاي گوشتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، مجتمع آموزش عالی سراوان
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

صالح، ح.، و گلیان، ا.، و کرمانشاهی، ح.، و فرهوش، ر.، و ابریشم چی، پ. (1394). اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران, 7(3), 305-317. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268484



Vancouver : کپی

صالح حسن، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، فرهوش رضا، ابریشم چی پوران. اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران. 1394 [cited 2021June13];7(3):305-317. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268484



IEEE : کپی

صالح، ح.، گلیان، ا.، کرمانشاهی، ح.، فرهوش، ر.، ابریشم چی، پ.، 1394. اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات, پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران, [online] 7(3), pp.305-317. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268484.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 108 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی