برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
ارديبهشت 1396 , دوره  14 , شماره  63 ; از صفحه 143 تا صفحه 154 .
 
عنوان مقاله: 

توليد سوسيس تخميري پروبيوتيک بعنوان غذايي فراسودمند با استفاده از سويه هاي لاکتوباسيلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسيلوس رامنوسوس GG

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، گروه علوم و صنایع غذایی، ورامین، ایران
 
چکیده: 

در دهه هاي اخير تقاضا براي مصرف غذاهاي پروبيوتيک يا فراسودمند افزايش يافته است و تلاش هاي متعددي براي استفاده از آنها در محصولات گوشتي تخميري شده است. هدف از تحقيق حاضر، توليد سوسيس هاي تخميري پروبيوتيک با استفاده از باکتري هاي پروبيوتيک لاکتوباسيلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسيلوس رامنوسوس GG (با ميزان تلقيح اوليه (107cfu/gr بعنوان يک غذاي فراسودمند و بررسي خواص شيميايي، ميکروبي و حسي آنها بوده است. نتايج آزمون شيميايي نشان داد که نمونه هاي پروبيوتيکي داراي بيشترين ميزان درصد پروتئين و کمترين ميزان درصد رطوبت نسبت به نمونه شاهد بودند. نتايج آزمون شمارش کلي باکتري هاي پروبيوتيک در زمان هاي مورد نظر، مشخص نمود که در نمونه هاي حاوي باکتري پروبيوتيک، 106-107 سلول باکتريايي زنده در هر گرم از محصول نهايي وجود دارد. نتايج آزمون ميکروبي شمارش باکتريهاي غير لاکتيک نشان داد که تيمار حاوي لاکتوباسيلوس پلانتاروم 299V از بيشترين ميزان و تيمار شاهد از کمترين ميزان باکتريهاي مذکور برخوردار بود. در محصولات نهايي کليه نمونه ها، هيچ گونه اثري از وجود باکتري هاي پاتوژن مشاهده نگرديد. نتايج ارزيابي ويژگي هاي حسي نشان داد که در اکثر موارد، نمونه هاي سوسيس تخميري پروبيوتيک نسبت به نمونه شاهد از امتياز بالاتري برخوردار بودند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

عطار، ا.، و موحد، س.، و مظاهری اسدی، م. (1396). تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG. علوم و صنایع غذایی ایران, 14(63), 143-154. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268480



Vancouver : کپی

عطار الهام، موحد سارا، مظاهری اسدی مهناز. تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG. علوم و صنایع غذایی ایران. 1396 [cited 2021April14];14(63):143-154. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268480



IEEE : کپی

عطار، ا.، موحد، س.، مظاهری اسدی، م.، 1396. تولید سوسیس تخمیری پروبیوتیک بعنوان غذایی فراسودمند با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم 299V و لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG. علوم و صنایع غذایی ایران, [online] 14(63), pp.143-154. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268480>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 724 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی