برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
پاييز 1394 , دوره  7 , شماره  3 ; از صفحه 257 تا صفحه 266 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين ارزش غذايي کاه گندم عمل آوري شده با سطوح متفاوت گاز و مايع آمونياك با استفاده از روش هاي توليد گاز و کيسه هاي نايلوني

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه فردوسی مشهد.
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

صادقی، ص.، و ولی زاده، ر.، و ناصریان، ع.، و طهماسبی، ع. (1394). تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روش های تولید گاز و کیسه های نایلونی. پژوهش های علوم دامی ایران, 7(3), 257-266. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268478



Vancouver : کپی

صادقی صمد، ولی زاده رضا، ناصریان عباسعلی، طهماسبی عبدالمنصور. تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روش های تولید گاز و کیسه های نایلونی. پژوهش های علوم دامی ایران. 1394 [cited 2021April11];7(3):257-266. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268478



IEEE : کپی

صادقی، ص.، ولی زاده، ر.، ناصریان، ع.، طهماسبی، ع.، 1394. تعیین ارزش غذایی کاه گندم عمل آوری شده با سطوح متفاوت گاز و مایع آمونیاک با استفاده از روش های تولید گاز و کیسه های نایلونی. پژوهش های علوم دامی ایران, [online] 7(3), pp.257-266. Available at: <https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=268478>.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 80 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی