4 SID.ir | بررسي توانايي رنگبري رنگ آزو بتا نفتول نارنجي توسط باکتري نمک دوست Halomonaz Strain Gb و بهينه سازي فاکتورهاي دما، pH و غلظت
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
عنوان مقاله: 

بررسي توانايي رنگبري رنگ آزو بتا نفتول نارنجي توسط باکتري نمک دوست Halomonaz Strain Gb و بهينه سازي فاکتورهاي دما، pH و غلظت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی و مهندسی، واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد، ایران
 
چکیده: 

در اين پژوهش توانايي رنگبري رنگ آزوي بتا نفتول نارنجي توسط باکتري نمک دوست (Halomonaz Strain Gb) و اثر فاکتور غلظت، pH و دما بر رنگبري بررسي مي شود. با استفاده از ثابت نگهداشتن يک عامل و تغيير عوامل ديگر شرايط بهينه رنگبري، حاصل مي شود. بالاترين درصد رنگبري 88% است که در غلظت 40 ppm و دماي 38oC و ph=9، پس از 6 روز گرماگذاري به دست آمد. غلظت در محدوده وسيع 15-125 ppm بررسي شد و به همين دليل توانايي باکتري در رنگبري در دو بخش غلظت هاي کمتر و بيشتر از 40 ppm تحليل شد. اثر گذارترين فاکتور، pH بود و با افزايش pH در محدوده 6-9، رنگبري به طور چشمگيري افزايش يافت. فاکتور دما در محدوده 40oC-35 تاثير چنداني بر رنگبري نداشت. مقايسه طيف هاي حاصل از HPLC و UV-Vis قبل و بعد از رنگبري و همچنين مشاهده پديده توتومري در طيف هاي حاصل از IR مويد رنگبري قابل توجه مي باشد. به علت اينکه باکتري مذکور نمک دوست و تحمل پذير نمک است، در تمامي مراحل آزمايش %5 (W/V) کلريدسديم در نظر گرفته شده است.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 201
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی