مشخصات مقاله عنوان نشریه: مجله تحقيقات دامپزشكي ايران (دانشگاه شيراز) اطلاعات شماره: 1393 , دوره 15 , شماره 1 (مسلسل 46) ; از صفحه 58 تا صفحه 61 . عنوان مقاله: تعيين محدوده تشخيصي سالمونلاي مرده و زنده در شير خام و استريليزه با روش RT-PCR نویسندگان: حسين زاده سعيد, شكرفروش سيدشهرام, فاضلي مهدي, دهقان مرجان آدرس: چکیده: هدف از انجام اين مطالعه تعيين محدوده تشخيصي روش RT-PCR جهت تشخيص سالمونلاي زنده و مرده در شير خام و استريليزه بود. در ابتدا ميکروارگانيزم در محيط کشت TSB، شير خام و شير استريليزه تلقيح و نمونه ها به دو بخش تقسيم شدند. در هر تيمار يکي از نمونه ها براي غير فعال شدن باکتري مدت 10 دقيقه در دماي 80 درجه سانتيگراد حرارت داده شدند. از هر نمونه دو سري رقت سازي ده دهي تهيه و يکي مستقيما و ديگري بعد از 4 ساعت گرمخانه گذاري در دماي 37 درجه سانتيگراد مورد آزمايش PCR معمولي و RT-PCR قرار گرفتند. در نمونه هاي TSB، شير خام و شير استريليزه حرارت داده شده و نشده غني سازي شده يا نشده محدوده تشخيص باکتري ژن invA با روش PCR معمولي به ترتيب 5´100، 1´104 و 1´103 واحد تشکيل دهنده کلني در ميلي ليتر بود. حساسيت روش RT-PCR در نمونه هاي حرارت نديده و غني سازي شده نيز به ترتيب 5´100، 1´104 و 1´103 واحد تشکيل دهنده کلني در ميلي ليتر بود. با روش RT-PCR در هيچکدام از نمونه هاي حرارت ديده باکتري تشخيص داده نشد. نتايج اين آزمايش يکي از کاربردهاي مهم RT-PCR جهت شناسايي باکتري زنده از مرده و تعيين محدوده تشخيصي سالمونلا را در شير مشخص نمود.متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد. کلید واژه: سالمونلا(Q3)ترانسکريپتاز معکوس واکنش زنجيره اي پليمراز(Q2)شير(Q3) چارک 1 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک اول تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی زیاد است. چارک 2 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک دوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع زیاد است. چارک 3 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک سوم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع کم است. چارک 4 این موضوع در حوزۀ علمی خود، در چارک چهارم تازگی است. یعنی استقبال پژوهشگران از این موضوع خیلی کم است. موضوعات مرتبط: اشرشیاکلیاشریشیاکلیشیگلاسودوموناس آئروژینوزاگوسفندورم پستانلپتوسپیروزگاومیش ارجاعات: ندارد مقالات نشریه ای مرتبط: بررسي کيفيت ميکروبي شيرهاي پاستوريزه و استريليزه عرضه شده در شهر بوشهرکيفيت شير خام در استان کرمانتعيين ميزان باقيمانده جنتامايسين در شير خام تحويلي به کارخانه شير پاستوريزه مشهد و شير پاستوريزه حاصل از همان شير خام -CO2 تاثير بر روي ويژگي هاي ميكروبي و ماندگاري شير خام'>تيماردهي شير خام با -CO2 تاثير بر روي ويژگي هاي ميكروبي و ماندگاري شير خاممقايسه دو روش واکنش زنجيره اي پليمراز و کشت استاندارد براي تشخيص سالمونلا در شير خام مقالات همایشی مرتبط: بررسی مقایسه ای تغذیه از طریق شیر مادر و شیشه شیر درمیزان پوسیدگی دندان شیریگزارش تجربه و کارکرد تهیه راهنمای آموزشی جهت زوجهای جوانبررسی خواص دارویی شیر شترارتباط بین سطح پروتیین قابل متابولیسم جیره و تولید شیر غیر خطی استشیر پاستوریزه با ماندگاری بالا (Extended Shelf-life Milk) ویدئوهای مرتبط از مکتبخونه چکیده انگلیسی بازدید یکساله 51 آخرین های بلاگ تکنیک های جستجو در گوگل: استفاده از عملگر Notشماره گذاری خطوط در وردمعرفی 10 موضوع داغ در بیست حوزه علمی بر اساس پایگاه مرکز اطلاعات علمیتست آنلاین کروناآشنایی با شاخص های hI ،hf و hm از خانواده شاخص هرشچطور مطالب را تنها در یک سایت خاص جستجو کنیم ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی