برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1393 , دوره  15 , شماره  1 (مسلسل 46) ; از صفحه 58 تا صفحه 61 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين محدوده تشخيصي سالمونلاي مرده و زنده در شير خام و استريليزه با روش RT-PCR

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
 
چکیده: 

هدف از انجام اين مطالعه تعيين محدوده تشخيصي روش RT-PCR جهت تشخيص سالمونلاي زنده و مرده در شير خام و استريليزه بود. در ابتدا ميکروارگانيزم در محيط کشت TSB، شير خام و شير استريليزه تلقيح و نمونه ها به دو بخش تقسيم شدند. در هر تيمار يکي از نمونه ها براي غير فعال شدن باکتري مدت 10 دقيقه در دماي 80 درجه سانتيگراد حرارت داده شدند. از هر نمونه دو سري رقت سازي ده دهي تهيه و يکي مستقيما و ديگري بعد از 4 ساعت گرمخانه گذاري در دماي 37 درجه سانتيگراد مورد آزمايش PCR معمولي و RT-PCR قرار گرفتند. در نمونه هاي TSB، شير خام و شير استريليزه حرارت داده شده و نشده غني سازي شده يا نشده محدوده تشخيص باکتري ژن invA با روش PCR معمولي به ترتيب 5´100، 1´104 و 1´103 واحد تشکيل دهنده کلني در ميلي ليتر بود. حساسيت روش RT-PCR در نمونه هاي حرارت نديده و غني سازي شده نيز به ترتيب 5´100، 1´104 و 1´103 واحد تشکيل دهنده کلني در ميلي ليتر بود. با روش RT-PCR در هيچکدام از نمونه هاي حرارت ديده باکتري تشخيص داده نشد. نتايج اين آزمايش يکي از کاربردهاي مهم RT-PCR جهت شناسايي باکتري زنده از مرده و تعيين محدوده تشخيصي سالمونلا را در شير مشخص نمود.
متن کامل اين مقاله به زبان انگليسي مي باشد، لطفا براي مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگليسي مراجعه فرماييد.
لطفا براي مشاهده متن کامل اين مقاله اينجا را کليک کنيد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 51
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی