برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  2 , شماره  4 ; از صفحه 351 تا صفحه 364 .
 
عنوان مقاله: 

بررسي اثر شرايط هيدروليز بر فعاليت ضداکسايشي پروتئين هاي هيدروليز شده حاصل از ماهي کاراس (Carassius carassius)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

در پژوهش حاضر پروتئين هيدروليز شده از ماهي کاراس، با به کارگيري آنزيم آلکالاز توليد شد. اثر متغيرهاي دما (40، 45، 50 و 55 درجه سانتي گراد) زمان (60، 90، 120، 150، 180 و 210 دقيقه) و نسبت آنزيم به سوبسترا (30، 60 و 90 واحد آنسون بر کيلوگرم پروتئين)، بر ميزان درجه هيدروليز و فعاليت ضداکسايشي در قالب طرح کاملا تصادفي بررسي گرديد. بيشترين ميزان درجه هيدروليز در 45 درجه سانتي گراد، زمان هيدروليز 180 دقيقه و نسبت آنزيم 60 (واحد آنسون/کيلوگرم سوبسترا) حاصل شد، که تحت اين شرايط ميزان درجه هيدروليز به 39.38 درصد رسيد. بررسي فعاليت ضداکسايشي پروتئين هيدروليز شده، توسط آزمون هاي فعاليت مهار راديکال آزاد DPPH، قدرت احيا کنندگي پروتئين هيدروليز شده و فعاليت شلاته کنندگي يون آهن اندازه گيري شد. بيشترين فعاليت مهار راديکال آزاد DPPH در زمان هيدروليز 150 دقيقه و نسبت آنزيم 60 واحد آنسون بر کيلوگرم برابر با 57.5 درصد به دست آمد. بالاترين فعاليت مهارکنندگي يون آهن که در دما و فعاليت آنزيمي به ترتيب 45 درجه سانتي گراد و 60 واحد آنسون بر کيلوگرم و در زمان هيدروليز 180 دقيقه به ميزان 44.56 درصد حاصل شد. بالاترين قدرت احياکنندگي پروتئين هاي هيدروليز شده در زمان هيدروليز 120 دقيقه، به دست آمد که در مقايسه با اسيدآسکوربيک 100 قسمت در ميليون (100 درصد)، 67.32 درصد قدرت احياکنندگي از خود نشان داد (p<0.05).

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

مهرگان نیکو، ع.، و صادقی ماهونک، ع.، و قربانی، م.، و طاهری، ع.، و اعلمی، م.، و کمالی، ف. (1392). بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 2(4), 351-364. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267602



Vancouver : کپی

مهرگان نیکو علیرضا، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، طاهری علی، اعلمی مهران، کمالی فائزه. بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1392 [cited 2021November30];2(4):351-364. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267602



IEEE : کپی

مهرگان نیکو، ع.، صادقی ماهونک، ع.، قربانی، م.، طاهری، ع.، اعلمی، م.، کمالی، ف.، 1392. بررسی اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت ضداکسایشی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (Carassius carassius). پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 2(4), pp.351-364. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267602.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 112 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی