APA :
کپیرزاق پور، ا.، و دهقان نیا، ج.، و قنبرزاده، ب. (1392). تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 2(4), 323-338. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267598
Vancouver :
کپی رزاق پور الهام، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1392 [cited 2022May29];2(4):323-338. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267598
IEEE :
کپی رزاق پور، ا.، دهقان نیا، ج.، قنبرزاده، ب.، 1392. تاثیر پیش تیمار با فراصوت و آنزیم بری روی جذب روغن سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 2(4), pp.323-338. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267598.