برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1394 , دوره  4 , شماره  2 ; از صفحه 173 تا صفحه 182 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير جايگزيني پودر شير با آرد کامل سويا بر خصوصيات شيميايي، بافتي، توزيع اندازه ذرات و انديس سفيدي فراورده شکلاتي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
 
چکیده: 

هدف از اين پژوهش بررسي اثر جايگزين کردن پودر شير با آرد کامل سويا بر خصوصيات شيميايي، بافتي، توزيع اندازه ذرات و انديس سفيدي فرآورده شکلاتي بود. تيمار هاي آزمايش شامل دو زمان آسياب کردن 105 و 135 دقيقه و جايگزيني پودر شير با آرد کامل سويا در چهار سطح (صفر، 33.33، 66.66 و 100 درصد) بود. بعد از توليد نمونه ها، مقادير رطوبت، خاکستر، pH، اندازه ذرات، سختي و انديس سفيدي نمونه ها بررسي شد. نتايج نشان داد با جايگزيني آرد کامل سويا به جاي پودر شير، رطوبت کليه نمونه ها کمتر از 1.5 درصد، خاکستر در محدوده 1.59 تا 1.71 درصد و pH در محدوده 7.59 تا 7.76 قرار گرفت. با جايگزيني آرد کامل سويا، اندازه ذرات افزايش يافت و با افزايش جايگزيني پودر شير با آرد کامل سويا در هر دو زمان آسياب کردن، سختي نمونه هاي شکلات افزايش پيدا کرد (P<0.05). به طور کلي با افزايش مدت زمان نگهداري، انديس سفيدي نمونه ها در تمامي سطوح جايگزيني و هر دو زمان آسياب کردن افزايش يافت.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

یگانه زاد، س.، و مظاهری تهرانی، م.، و براتیان قرقی، ز. (1394). تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, 4(2), 173-182. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267480



Vancouver : کپی

یگانه زاد سمیرا، مظاهری تهرانی مصطفی، براتیان قرقی زهره. تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی. 1394 [cited 2021October28];4(2):173-182. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267480



IEEE : کپی

یگانه زاد، س.، مظاهری تهرانی، م.، براتیان قرقی، ز.، 1394. تاثیر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا بر خصوصیات شیمیایی, بافتی, توزیع اندازه ذرات و اندیس سفیدی فراورده شکلاتی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, [online] 4(2), pp.173-182. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=267480.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 107 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی