برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

توليد شير كاكائوي حاوي باكتري هاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده به عنوان محصول فراويژه جهت استفاده در شرايط رزم (گزارش کوتاه)

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، ایران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، دانشکده تخصصی دامپزشکی
 
چکیده: 

مقدمه: محصولات شيري پروبيوتيك با ويژگي هاي ارزشمند تغذيه اي ودرماني، از موضوعات مهم حال حاضر عرصه تغذيه و پزشكي هستند. هدف اين مطالعه توليد شير كاكائوي حاوي باكتري هاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده بود.
روش بررسي: در اين مطالعه باكتري هاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيديوباكتريوم انيماليس به صورت آزاد و ريزپوشاني شده به داخل شيركاكائو تزريق شدند. براي ريزپوشاني كردن از آلژينات سديم و نشاسته مقاوم با روش اكستروژن استفاده شد. تغييرات شمار باكتري ها و مقبوليت حسي نمونه ها طي 21 روز نگهداري در دماي 5 درجه سانتيگراد مورد بررسي قرار گرفت. همچنين با ايجاد شرايط شبيه سازي شده معدي روده اي ميزان زنده ماني باكتري ها در محصول بررسي گرديد.
يافته ها: در محصول شير كاكائو و در شرايط شبيه سازي شده معدي روده اي ميزان زنده ماني باكتري هاي ريزپوشاني شده در تمام شرايط، به طور معني داري بيشتر از باكتري هاي آزاد بود (
P<0.05).
بحث و نتيجه گيري: بر اساس ارزيابي حسي و فيزيكوشيميايي انجام شده، مي توان محصول شير كاكائوي حاوي باكتري ريزپوشاني شده لاكتوباسيلوس كازئي با زمان ماندگاري 6 روز و باكتري بيفيديوباكتريوم انيماليس با زمان ماندگاري 9 روز توليد نمود. استفاده از اين قبيل محصولات در شرايط رزم با توجه نقش مهم آنها در پيشگيري از بيماري ها و تقويت سيستم ايمني پيشنهاد مي شود.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

قاسم نژاد، ر.، و رضویلر، و.، و خسروی دارانی، ک. (1395). تولید شیر کاکائوی حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده به عنوان محصول فراویژه جهت استفاده در شرایط رزم (گزارش کوتاه). ابن سینا, 18(1 (مسلسل 54)), 61-66. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=266889



Vancouver : کپی

قاسم نژاد رضا، رضویلر ودود، خسروی دارانی کیانوش. تولید شیر کاکائوی حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده به عنوان محصول فراویژه جهت استفاده در شرایط رزم (گزارش کوتاه). ابن سینا. 1395 [cited 2021June14];18(1 (مسلسل 54)):61-66. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=266889



IEEE : کپی

قاسم نژاد، ر.، رضویلر، و.، خسروی دارانی، ک.، 1395. تولید شیر کاکائوی حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده به عنوان محصول فراویژه جهت استفاده در شرایط رزم (گزارش کوتاه). ابن سینا, [online] 18(1 (مسلسل 54)), pp.61-66. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=266889.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 79 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی