برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
تابستان 1393 , دوره  10 , شماره  39 ; از صفحه 65 تا صفحه 73 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير پوتريسين و اسپرميدين بر برخي صفات کمي و کيفي ميوه زرد آلو رقم شاهرودي 48

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* وزارت جهادکشاورزی، معاونت امور تولیدات گیاهی، تهران، ایران
 
چکیده: 

ميوه هاي زردآلو رقم شاهرودي 48 تحت تيمار با غلظت هاي 0 (شاهد)، 10، 5 و 15 ميلي مولار در زمان تورم جوانه گل، 5 روز بعد از تورم جوانه گل، گلدهي کامل، 5 و 10 روز بعد از گلدهي کامل موردبررسي قرار گرفتند. براساس نتايج حاصل در رقم زودرس شاهرودي 48، مواد جامد محلول و ساير خصوصيات ميوه تحت تاثير کاربرد خارجي پلي آمين ها قرار گرفتند. جهت افزايش قطر پهن ميوه تيمار پوتريسين با غلظت 5 ميلي مولار و در مرحله 10 روز بعد از گلدهي کامل، قطر باريک ميوه تيمار پوتريسين با غلظت 15 ميلي مولار و در مرحله 10 روز بعد از گلدهي کامل، ميزان آنتوسيانين در مرحله تورم جوانه گل و تيمار پوتريسين با غلظت 15 ميلي مولار و وزن ميوه در مرحله تورم جوانه گل و تيمار پوتريسين با غلظت 15 ميلي مولار بهترين مرحله و تيمار مي باشند.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
Cite:
APA : کپی

نیک فر، س.، و عبدوسی، و.، و بوذری، ن.، و مشهدی اکبربوجار، م. (1393). تاثیر پوتریسین و اسپرمیدین بر برخی صفات کمی و کیفی میوه زرد آلو رقم شاهرودی 48. گیاه و زیست بوم, 10(39), 65-73. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=263596



Vancouver : کپی

نیک فر سمیه، عبدوسی وحید، بوذری ناصر، مشهدی اکبربوجار مسعود. تاثیر پوتریسین و اسپرمیدین بر برخی صفات کمی و کیفی میوه زرد آلو رقم شاهرودی 48. گیاه و زیست بوم. 1393 [cited 2021April19];10(39):65-73. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=263596



IEEE : کپی

نیک فر، س.، عبدوسی، و.، بوذری، ن.، مشهدی اکبربوجار، م.، 1393. تاثیر پوتریسین و اسپرمیدین بر برخی صفات کمی و کیفی میوه زرد آلو رقم شاهرودی 48. گیاه و زیست بوم, [online] 10(39), pp.65-73. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=263596.



 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 50 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی