برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1393 , دوره  4 , شماره  11 ; از صفحه 231 تا صفحه 239 .
 
عنوان مقاله: 

تاثير عناصر آهن، روي و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژي، عملکرد و کيفيت دانه ذرت شيرين

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
 
چکیده: 

به منظور بررسي اثرات آهن، روي و منگنز و روش مصرف آنها بر عملکرد و اجزاي عملکرد ذرت شيرين، آزمايشي به صورت فاکتوريل بر پايه طرح بلوک هاي کامل تصادفي در مزرعه تحقيقاتي دانشگاه اروميه در سال زراعي 89-1388 با 4 تکرار انجام شد. فاکتورها شامل روش مصرف کود (مصرف خاکي و محلول پاشي) و نوع کود هاي کم مصرف (بدون کاربرد کود به عنوان شاهد، کود سولفات روي، سولفات آهن، سولفات منگنز) بودند. نتايج نشان داد که، بر همکنش فاکتورهاي آزمايشي بر ارتفاع بوته، قطر بلال، طول دانه، وزن هزار دانه، عملکرد زيستي و درصد پروتئين معني دار بود. در بيشتر اين صفات محلول پاشي آهن و روي نسبت به محلول پاشي منگنز برتري نشان داد. هم چنين تحت تاثير روش مصرف عناصرکم مصرف، محلول پاشي باعث افزايش 13.25%، 5.38% و 24.84% به ترتيب در تعداد دانه در بلال، عملکرد دانه و درصد قندهاي محلول دانه نسبت به مصرف خاکي شد. به علاوه هر سه نوع کود به کار رفته باعث افزايش معني دار درصد قندهاي محلول دانه نسبت به شاهد شدند. بر اساس نتايج به دست آمده، استفاده از عناصر کم مصرف به صورت محلول پاشي نسبت به مصرف خاکي نتايج بهتري را نشان مي دهد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

متاعی، س.، و امیرنیا، ر.، و تاجبخش، م.، و عبدالهی مندولکانی، ب. (1393). تاثیر عناصر آهن, روی و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژی, عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی, 4(11), 231-239. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=261308



Vancouver : کپی

متاعی سمیرا، امیرنیا رضا، تاجبخش مهدی، عبدالهی مندولکانی بابک. تاثیر عناصر آهن, روی و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژی, عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی. 1393 [cited 2021October19];4(11):231-239. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=261308



IEEE : کپی

متاعی، س.، امیرنیا، ر.، تاجبخش، م.، عبدالهی مندولکانی، ب.، 1393. تاثیر عناصر آهن, روی و منگنز و روش مصرف آنها بر فنولوژی, عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی, [online] 4(11), pp.231-239. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=261308.



 

 
بازدید یکساله 103 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی