برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
بهار 1392 , دوره  66 , شماره  1 ; از صفحه 15 تا صفحه 26 .
 
عنوان مقاله: 

تعيين زمان ماندگاري و شناسايي اسيدهاي چرب در اردک ماهي تالاب انزلي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، تهران، ایران
 
چکیده: 
در اين تحقيق ترکيب هاي شيميايي و تغييرات آنها در فيله اردک ماهي تالاب انزلي به مدت 120 روز نگهداري در سردخانه 20- درجه سانتي گراد شناسايي شد. نتايج اين تحقيق نشان داد که درصد تغييرها در ترکيب شيميايي به شرح زير است: رطوبت 0.06±77.61 به 0.01±76.57، خاکستر 0.00±1.30 به 0.01±1.37، پروتئين 0.01±19.21 به 0.03±17.19 و چربي 0.01±2.29 به 0.00±0.98. به وسيله دستگاه گاز کروماتوگرافي تعداد 30 اسيد چرب در فيله اردک ماهي تالاب انزلي شناسايي شد که شامل 12 اسيد چرب اشباع، 6 اسيد چرب غيراشباع مونوئن و 12 اسيد چرب غيراشباع پلي ئن است. درصد تغييرها در اسيدهاي چرب در زمان انبارداري شامل 22/SFA94 به 27.83، 22.61MUFA به 31.35، 51/PUFA16 به 34.96 و 73.75?UFA به 66.31 بود، از طرف ديگر، درصد تغييرها در مقدار امگا-3 و امگا-6 به ترتيب 33.49 به 20.16 و 17.85 به 14.80 اندازه گيري شد. از نظر آماري همه نتايج در سطح 5 درصد معني دارند. مقدار مجموع بازهاي فرار و پراکسيد، به منزله نشان گرهاي انديس فساد، در مدت انبارداري افزايش داشتند و مقدار اين افزايش به ترتيب براي TVB-N از 0.02±6.27 به 0.00±14.25 ميلي گرم ازت در 100 گرم و براي پراکسيد از 0.00±0.18 به 0.00±1.44 ميلي اکي والان بر کيلوگرم شد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

حاجی صفرعلی، م.، و معینی، س.، و خوشخو، ژ.، و کرمی، ب. (1392). تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی. شیلات (منابع طبیعی ایران), 66(1), 15-26. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=258480



Vancouver : کپی

حاجی صفرعلی مهسا، معینی سهراب، خوشخو ژاله، کرمی بابک. تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی. شیلات (منابع طبیعی ایران). 1392 [cited 2021December02];66(1):15-26. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=258480



IEEE : کپی

حاجی صفرعلی، م.، معینی، س.، خوشخو، ژ.، کرمی، ب.، 1392. تعیین زمان ماندگاری و شناسایی اسیدهای چرب در اردک ماهی تالاب انزلی. شیلات (منابع طبیعی ایران), [online] 66(1), pp.15-26. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=258480.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 51 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی