4 SID.ir | تاثير قارچ کش، گرمادرماني، بسته بندي پلي اتيلني، دما و زمان نگهداري بر ويژگي هاي کيفي نارنگي جيرفت
برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

 
عنوان مقاله: 

تاثير قارچ کش، گرمادرماني، بسته بندي پلي اتيلني، دما و زمان نگهداري بر ويژگي هاي کيفي نارنگي جيرفت

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده کشاورزی، گروه علوم و صنایع غذایی
 
چکیده: 

در اين پژوهش اثر گرمادرماني (3روز در دماي 36 درجه سلسيوس)، قارچ کش بي فنيل (غوطه وري در محلول 4 درصد بي فنيل به مدت 2 دقيقه)، پوشش پلي اتيلن، و ترکيب اين تيمارها بر کيفيت و عمر انباري ميوه نارنگي رقم کينو منطقه جيرفت بررسي شد. نمونه ها در دو محيط (انبار ساده و سردخانه) مدت 3 ماه نگهداري شدند. ميزان کل مواد جامد انحلال پذير در آب ميوه (TSS)، اسيد قابل تيتر کردن (TA) و نسبت TSS/TA، سفتي بافت، رنگ گوشت ميوه در تمام تيمارها 60 و 90 روز بلافاصله پس از خارج کردن ميوه از سردخانه و انبار ساده اندازه گيري شدند.
نتايج نشان مي دهد که در انبار ساده پس از 60 روز نگهداري ميوه، بهترين تيمار عبارت است از قارچ کش و پوشش پلي اتيلن و بيشترين نسبت
TSS/TAمربوط به پوشش پلي اتيلن نگهداري شده در سردخانه به مدت 90 روز است. بالاترين کيفيت رنگ مربوط به گرمادرماني توام با پوشش پلي اتيلن نگهداري شده در سردخانه به مدت زمان 60 روز مي باشد. انبارداري سرد به طور چشم گيري نسبت به نوع ساده آن و دوره 60 روز نسبت به 90 روز با گرمادرماني و پوشش پلي اتيلن نسبت به ساير تيمارها در سفتي بافت ميوه موثر بوده است. بنابراين، با توجه به نتايج مذکور براي انبار ساده مصرف قارچ کش توام با پوشش پلي اتيلن و براي انبار سرد گرمادرماني توام با پوشش پلي اتيلن را مي توان براي نگهداري نارنگي رقم کينو توصيه کرد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
ارجاعات: 
  • ندارد
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط: 
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 

  چکیده انگلیسی بازدید یکساله 212
 
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی