برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
1392 , دوره  44 , شماره  4 ; از صفحه 355 تا صفحه 365 .
 
عنوان مقاله: 

اثر کاهش پروتئين جيره غذايي بر عملکرد توليدي و فراسنجه هاي خوني گاوهاي شيرده هلشتاين در تنش گرمايي

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* گروه علوم دامی، دانشگاه زنجان، زنجان
 
چکیده: 
هدف از انجام اين پژوهش بررسي اثر کاهش پروتئين جيره غذايي بر عملکرد توليدي و فراسنجه هاي خوني گاوهاي شيرده هلشتاين در تنش گرمايي بود. در اين پژوهش از 63 راس گاو شيرده هلشتاين با ميانگين روزهاي شيردهي 71±16.5 در قالب طرح بلوک هاي کاملا تصادفي با 3 جيره و به مدت 65 روز در ماه هاي تابستان استفاده گرديد. گاوها به طور تصادفي به يکي از 3 جيره آزمايشي (حاوي 18.5، 17.5، و 16.5 درصد پروتئين خام) اختصاص داده شدند. نسبت پروتئين تجزيه ناپذير در شکمبه به پروتئين تجزيه پذير در شکمبه در کليه تيمارها برابر با 39 به 61 درصد و نسبت بهينه آمينو اسيدهاي ضروري (ليزين به متيونين) در هر سه تيمار با استفاده از متيونين محافظت شده، در حدود 3 به 1 بود. نتايج نشان داد که ماده خشک مصرفي شير تصحيح شده بر اساس 3.5 درصد چربي، ترکيبات شير، و ميزان شير توليدي به ازاي هر کيلوگرم ماده خشک مصرفي (بازده توليد)، تحت تاثير جيره هاي آزمايشي قرار نمي گيرد. اين تحقيق نشان داد که کاهش سطح پروتئين خام در مقايسه با مقادير توصيه شده شوراي تحقيقات ملي (NRC، 2001) و تامين نسبت بهينه در آمينو اسيدهاي محدود کننده در شرايط تنش گرمايي مي تواند در حفظ توليد، بهبود بازده نيتروژن، کاهش هزينه هاي توليدي، و کاهش خطرات زيست محيطي ناشي از دفع نيتروژن اضافي به محيط در گاوهاي تحت تنش گرمايي، سودمند باشد.
 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
  • ندارد
 
مقالات بین المللی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

غلامی، و.، و امانلو، ح. (1392). اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), 44(4), 355-365. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=257517



Vancouver : کپی

غلامی وحید، امانلو حمید. اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران). 1392 [cited 2022January23];44(4):355-365. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=257517



IEEE : کپی

غلامی، و.، امانلو، ح.، 1392. اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران), [online] 44(4), pp.355-365. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=257517.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 173 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی