برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
 
عنوان مقاله: 

تعيين ميزان شيوع آلودگي مواد غذايي به رنگ هاي مصنوعي با روش کروماتوگرافي لايه نازک در شهرکرد

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* شهرکرد، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاونت غذا و دارو
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

عالی پورهفشجانی، ف.، و مهدوی هفشجانی، ف. (1394). تعیین میزان شیوع آلودگی مواد غذایی به رنگ های مصنوعی با روش کروماتوگرافی لایه نازک در شهرکرد. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (SHAHREKORD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES JOURNAL), 17(6), 103-112. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=256306



Vancouver : کپی

عالی پورهفشجانی فتح اله، مهدوی هفشجانی فرنگیس. تعیین میزان شیوع آلودگی مواد غذایی به رنگ های مصنوعی با روش کروماتوگرافی لایه نازک در شهرکرد. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (SHAHREKORD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES JOURNAL). 1394 [cited 2021May15];17(6):103-112. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=256306



IEEE : کپی

عالی پورهفشجانی، ف.، مهدوی هفشجانی، ف.، 1394. تعیین میزان شیوع آلودگی مواد غذایی به رنگ های مصنوعی با روش کروماتوگرافی لایه نازک در شهرکرد. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (SHAHREKORD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES JOURNAL), [online] 17(6), pp.103-112. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=256306.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 76 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی