برای اطلاع از آخرین مقالات علمی و اخبار کرونا(COVID-19) کلیک کنید

مشخصات مقاله

عنوان نشریه: 
 
اطلاعات شماره: 
زمستان 1393 , دوره  45 , شماره  4 ; از صفحه 489 تا صفحه 498 .
 
عنوان مقاله: 

عملکرد و کيفيت غده هاي خوراکي و بذري سيب زميني در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان بندي نيتروژن

 
نویسندگان: 
 
آدرس:  
* پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
 
چکیده: 

لطفا براي مشاهده چکيده به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.

 
کلید واژه: 

 
موضوعات مرتبط: 
 
 
مقالات نشریه ای مرتبط:  
 
مقالات همایشی مرتبط: 
 
ارتباط خیلی زیاد ارتباط زیاد مرتبط ارتباط کمتر
 
ارجاعات: 
  • ثبت نشده است
 
استنادات: 
  • ثبت نشده است
 
+جهت ارجاع به این مقاله کلیک کنید(Cite).
APA : کپی

جمشیدی، ا.، و احمدی، ع.، و درویشی، ب. (1393). عملکرد و کیفیت غده های خوراکی و بذری سیب زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان بندی نیتروژن. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران), 45(4), 489-498. https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249693



Vancouver : کپی

جمشیدی امیرمحمد، احمدی علی، درویشی بابک. عملکرد و کیفیت غده های خوراکی و بذری سیب زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان بندی نیتروژن. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران). 1393 [cited 2021October17];45(4):489-498. Available from: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249693



IEEE : کپی

جمشیدی، ا.، احمدی، ع.، درویشی، ب.، 1393. عملکرد و کیفیت غده های خوراکی و بذری سیب زمینی در واکنش به سطوح مختلف فسفر و زمان بندی نیتروژن. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران), [online] 45(4), pp.489-498. Available: https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=249693.



 

 
چکیده انگلیسی بازدید یکساله 76 مباني نظري و تجربي ونداليسم: مروري بر يافته هاي يك تحقيق
 
آخرین های بلاگ
ورود به بلاگ مرکز اطلاعات علمی